• Det vigtigste medie

  Et moderne Websitet er

  Virksomhedens profil, hvor værdier, holdninger, produkter og medarbejdere præsenteres
  Et opslagsværk, hvor kunderne og omverdenen søger information om alt fra adresse, kørselsvejledning til produkter og kontaktpersoner.
  Virtuel markedsplads og salgskanal
  Knudepunkt for kunderne med information, service og viden om virksomhedens produkter
  PR og presse service
  Linket til og fra sociale medier
  og meget meget mere 

  Websitet er det vigtigste enkelte medie en virksomhed har og skal tages alvorligt. Websitet skal designes, så det "taler" til de rigtige målgrupper og på de rigtige platforme (PC- Ipad - mobil osv)

   

 • Alt i en

  Hos Idealix har vi valgt primært at arbejde med Dynamicweb, som er website, kundecenter og webshop i en og samme løsning
  En klar fordel i forbindelse med omkostninger til uddannelse, drift, implementering og vedligehold.

  Løsningerne kan skaleres og udbygges efter behov fra små wesites til større løsninger med integration til Microsoft Dynamics CRM, C5, NAV med mere.

  Dynamicweb er desuden udviklet, så det er optimalt til arbejdet med søgemaskineoptimering, krydsalg, opsalg og genbrug af data.

 • Søgemaskine optimering

  Et website eller webshop der ikke dukker op i søgemaskinernes søgeresultater, giver ikke kunder og handel. Det er derfor vigtigt at websitet er google friendly og kan findes af søgemaskinerne på de relevante søgeord.

  En højere placeringer i søgemaskinerne kommer ikke af sig selv. Her er det nødvendigt at arbejde aktivt med søgemaskineoptimering. Tag en snak med os vi kan garanteret hjælpe.

 • Løbende opdatering

   Dynamicweb er et content management system, som er utroligt nemt at arbejde med. At indsættes produkter, billeder og tekster m.m. er alt sammen utroligt intuitivt. og kan læres på et par timer. 

  I kan derfor selv sørge for opdateringer eller i kan lave en aftale med Idealix, så sørger vi for at opdaterer din website. 

Udvalgte cases